Termeni si Conditii

Termeni și condiții

WowBody este o sala de fitness in Orasul Constanta care te ajuta sa ai un corp sanatos si tonifiat prin servicii de Fitness EMS WiFi, Spinning, Masaj si Solar.

Introducere

Folosirea serviciilor sau a informațiilor oferite pe site-ul www.wowbody.ro corespund cu acceptarea de către utilizator a termenilor și a condițiilor de mai jos.

Termenii și condițiile se pot modifica periodic, utilizatorul având obligația să verifice actualizările de fiecare data când accesează acest site.

Descrierea serviciilor

www.wowbody.ro este site-ul de prezentare al companiei WowBody, sala de fitness in Orasul Constanta care te ajuta sa ai un corp sanatos si tonifiat prin servicii de Fitness EMS WiFi, Spinning, Masaj si Solar.

Conținut și drepturi de autor

Conținutul și designul site-ului aparțin WowBody și sunt protejate de legislația privind drepturile de autor. Nu puteți reproduce materialele afișate pe site fără a deține o permisiune scrisă din partea WowBody. Contractul de prestări servicii încheiat între WowBody și clienții săi conferă dreptul acestora de a copia și / sau printa porțiuni din conținutul site-ului doar pentru uz personal, fără intenția comercializării.

WowBody nu își asumă răspunderea, în nici o situație, pentru nici o daună, pricinuită direct sau indirect, ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei informațiilor și serviciilor furnizate pe acest site.

Condiţii de utilizare a site-ului

Conținutul acestui site nu poate fi copiat, reprodus, republicat, downloadat, postat sau transmis sub nici o formă și prin nici un mijloc, fără consimțământul în scris al WowBody sau menționarea sursei. Este permisă distribuirea (share) site-ului www.wowbody.ro sau a paginilor acestuia în rețele sociale. Este permis downloadul conținutului fiecărei pagini individuale din aces site doar în scop informativ, necomercial, menționând sursa.

Limitarea răspunderii

WowBody este absolvită în toate cazurile de responsibilitate pentru orice daune (fără a se limita la daune pentru pierderi de profit, întreruperea activității, piederea informațiilor) ce decurg din utilizarea sau încapacitatea de utilizare a materialelor furnizate.

Dispoziții finale

Toți utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni și condiții astfel încât accesarea acestuia presupune acceptarea și acordul la precizările WowBody prevăzute în acest document.

WowBody își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui document, fără notificarea prealabilă a utilizatorului. Modificările făcute astfel sunt considerate a fi acceptate de către utilizator dacă acesta continuă să folosească site-ul.

Ultima actualizare : 01.01.2023