VMat Pro Termosalud

VMAT Pro Medical este un dispozitiv care utilizeaza tehnologia undelor de soc. Ofera rezultate extrem de eficiente in reducerea celulitei, intarirea si conturarea corpului, reducerea tesutului adipos si eliminarea semnelor de imbatranire faciala. Este un dispozitiv care permite efectuarea a cinci tratamente diferite.

Tehnologie

O NOUA DIMENSIUNE A TERAPIEI UNDE DE SOC

O unda de soc este o unda acustica, definita ca o unda de crestere brusca a presiunii, care vizeaza zonele care necesita „reparatii”. Terapia cu unde de soc ajuta la accelerarea procesului de vindecare prin stimularea circulatiei sangelui si a metabolismului. Mai mult, unda de soc dizolva fibroblastele calcificate, creste productia de colagen si reduce tensiunea musculara.

Sistemul VMAT PRO Medical este fabricat integral in Spania, mentinand cel mai inalt nivel de inovatie, profesionalism si eficienta care au caracterizat echipamentele fabricate de Termosalud de peste 30 de ani.

TERMOSALUD este un pionier in industria wellness, sanatate si frumusete. Peste 30 de ani de experienta in cercetare, proiectare si productie de produse si dispozitive extrem de inovatoare ii fac sa stabileasca tendinte in medicina estetica, balneoterapie, spa, cosmetologie personalizata si domeniul tesaturilor inteligente biosanatate.

Tratamentul cu unda de soc acustic este nedureros si presupune stimularea mecanismelor naturale de reparare ale organismului pentru a imbunatati tensiunea tisulara. In timpul tratamentului, undele descompun fibroza tesutului conjunctiv fara a deteriora pielea, muschiul sau tesutul nervos.

Avantajele aparatului

TRATAMENT FACIAL

Odata cu trecerea anilor, tensiunea tisulara scade din cauza pierderii fibrelor de colagen concentrate in primul rand in tesuturile supuse unor sarcini grele, compuse din structuri de colagen cu triplu helix.

Terapia cu unde de soc reactiveaza productia de colagen si elastina prin stimularea fibroblastelor. Colagenul previne deformarea tesuturilor si ajuta la mentinerea volumului optim al celulelor adipoase. Tratamentul VMAT PRO Medical accelereaza semnificativ sinteza acestei proteine ​​extrem de importante.

TRATAMENT CORP

VMAT PRO Medical foloseste mecanismele naturale de reparare ale organismului pentru a restabili tensiunea corespunzatoare a tesuturilor pentru a elimina tesutul gras.

Terapia cu unde de soc acustic creste periodic permeabilitatea membranei celulare, imbunatateste schimbul de substante intre celule si duce la activarea lipazelor – enzime responsabile de indepartarea tesutului adipos. Stimularea in timpul tratamentului determina, de asemenea, eliberarea de acizi grasi fara celule si glicerol.

Inainte de tratament

Celulele adipoase mari de langa suprafata pielii ii confera aspectul caracteristic de coaja de portocala. Fluxul de sange in zona este redus semnificativ, iar gropitele cu aspect nefavorabil sunt vizibile pe piele.

In timpul tratamentului undele de soc stimuleaza microcirculatia in tesutul adipos si elimina tulburarile metabolice pentru a reduce celulita. Productia de colagen este stimulata, contribuind la intarirea epidermei si a dermului.

Dupa tratament, tesutul conjunctiv si pielea isi recapata elasticitatea naturala si se tensioneaza corespunzator, ceea ce se traduce printr-o imbunatatire imediata si de lunga durata a aspectului pielii.

Masaj

Masajul folosind unde de vibratie completeaza perfect terapia cu unde de soc acustic si ii face efectele de lunga durata.

CUM functioneaza MASAJUL CU VIBRATII?

In timpul masajului, impulsurile oscilatorii pneumatice provoaca vibratii in muschi, care imbunatatesc fluxul limfatic, rezultand intarirea tesuturilor. Masajul prin vibratii completeaza actiunea undelor de soc acustic si sustine eficacitatea acestora, facand in acelasi timp tratamentul placut pentru pacient. Utilizarea masajului este recomandata in special pentru tratamentul celulitei la pacientii cu hipotonie musculara. Undele de vibratie fac pielea ferma si neteda in mod natural.

VMAT PRO Tratament medical corporal

Sistemul VMAT PRO Medical este echipat cu un set de aplicatoare corporale care permit efectuarea a cinci tratamente diferite folosind un singur dispozitiv.

VMAT PRO Medical reduce in mod precis si sigur celulita, care este principala problema estetica a peste 80% dintre femei, si intareste organismul prin indepartarea excesului de tesut adipos.

 • Indeparteaza toate tipurile de celulita (inclusiv celulita fibroasa).
 • Elimina efectul de coaja de portocala.
 • Reduce tesutul adipos.
 • Imbunatateste tensiunea tesutului conjunctiv.
 • Reduce circumferinta.
 • Imbunatateste semnificativ aspectul pielii.

VMAT PRO Tratament medical anti-imbatranire

Terapia cu unde de soc combate semnele de imbatranire faciala care apar dupa varsta de 25 de ani din cauza pierderii elasticitatii fibrelor tesutului pielii.

Datorita protocoalelor speciale de tratament, VMAT PRO Medical ofera un efect semnificativ de intinerire a fetei. Reduce eficient ridurile faciale (pliurile nazolabiale, ridurile de pe buza superioara, in colturile gurii, ridurile de pe frunte), precum si ridurile de pe pielea delicata din jurul ochilor.

Rezultate

Programare Online


  Follow Us

  Program

  Alte Servicii WOW in Constanta