Slăbire localizată 9D Nano Laser Slim

Ești gata pentru a face senzație?

Viitorul frumuseții este ACUM la WOWBODY !

Rezultate vizibile în doar două săptămâni.

Este o metodă unică non-invazivă pentru reducerea LOCALIZATĂ ȘI CONTROLATĂ a celulelor adipoase.

Celulele adipoase sunt vizibil reduse în dimensiune începând cu a doua săptămână, rezultând o redefinire treptată a siluetei.

Un braț articulat la 360 de grade poate acoperi: abdomenul, talia, spatele, fesele, coapsele, mâinile (pielea flască), excesul de grăsime de bărbie dublă.

Nu este nevoie să folosiți anestezie, nu există durere, nici amorțeală, nu va provoca cicatrici, NU este nevoie să vă recuperați. Datorită lungimii de undă specifice laserul acționează doar asupra stratului de celule adipoase subcutanate, alte celule precum pielea și vasele de sânge capilare NU vor fi deteriorate în timpul acestui proces, o modalitate sigură de a reduce grăsimea.

Ultima tehnologie laser oferă un tratament excelent și confortabil cu o durată de aproximativ 1 oră și 30 de minute pe ședință.

Laserul Slim 9D funcționează în siguranță pentru a elibera moleculele de grăsime din celulele adipoase, făcându-le să se micșoreze (reduce circumferința locului de tratament).

Moleculele de grăsime sunt eliminate prin sistemul limfatic (transpirație sau urină, detoxifiere).

Minus centimetri și La revedere celulită !!!!!

Sistemul laser 9D pătrunde în piele fără durere (elimină adipocitele hipertrofice) în timp ce crește colagenul propriu (aspectul celulitei este redus semnificativ).

Nano Laserul 9D folosește un laser cu diodă de putere NON INVAZIVĂ, care face posibile tratamente rapide și eficiente.

Laser de o anumită lungime de undă (sursă rece), creează un semnal chimic în celulele adipoase, descompunând trigliceridele stocate în acizi grași liberi și glicerol și eliberându-le prin canalele din membranele celulare. Acizii grași și glicerolul sunt apoi transportați în corp către țesuturile care le vor folosi în timpul metabolismului pentru a crea energie.

Remodelare corporală la un alt nivel

Conceptul WOW BODY nu face niciodată compromisuri la calitate. Toate dispozitivele sunt certificate FDA și CE. Siguranța și rezultatele dumneavoastră sunt prioritatea noastră!

Programare Online


    Follow Us

    Program

    Alte Servicii WOW in Constanta