PresoDrenaj (Preso Terapie)

CE ESTE ȘI CUM FUNCȚIONEAZĂ PRESODRENAJUL?

Presoterapia este echivalentul masajului pentru drenaj limfatic, doar că rezultatele sunt mult mai rapide și relaxante. Procedura ajută la creșterea imunității prin crearea de anticorpi, detoxifiază organismul prin îmbunătățirea criculației limfatice și elimină retenția de apă, fiind o bună alternativă pentru slăbit și eliminarea celulitei.

Presodrenajul limfatic se face cu ajutorul unui costum special care se pune pe corp, pneumatic, ce acționează asupra ganglionilor limfatici și asupra sistemului limfatic cu ajutorul unui compresor. Acesta preia lichidele în exces și le transportă prin vasele limfatice mari la nodulii limfatici, iar acolo are loc eliminarea celulelor moarte, a bacteriilor și a toxinelor.

Este cea mai modernă tehnică pentru detoxifiere și nu este dureroasă. Are rezultate neașteptat de plăcute și, pe lângă beneficiile estetice, are și avantaje medicale. Așa te bucuri. fără durere, de un corp sănătos și frumos, în scurt timp și cu rezultate care durează.

CE TRATEAZĂ PRESODRENAJUL?

Presodrenajul este tratamentul recomandat persoanelor care au probleme de circulație. Terapia te scapă rapid de reținerea de apă din țesuturi care produce celulită, edeme veno-limfatice și insuficiență a microcirculatiei periferice și oferă o textură împrospătată pielii. Tratamentul acționează în zonele problematice ca: abdomenul, coapsele, picioarele, brațele.

De asemenea, procedura care a înlocuit masajul pentru drenaj limfatic reprezintă o modalitate numai bună pentru detoxifiere a organismului și este bine să o faci după fiecare tratament de remodelare corporală pentru a elimina toxinele și pentru ca procedurile să aibă rezultate maxime.

CÂTE ȘEDINȚE SUNT NECESARE PENTRU REZULTATELE DORITE?

Rezultatele încep să se vadă după 1-2 ședințe. Cel mai mic pachet recomandat este de patru ședințe, dar acest aspect se va discuta cu specialistul pentru un sfat personalizat.

Presodrenajul funcționează cel mai bine combinat cu alte proceduri de remodelare pentru slăbire și eliminarea celulitei, ca rezultatele să fie unele miraculoase.

CÂT ESTE DE SIGUR PRESODRENAJUL?

Presodrenajul nu prezintă efecte adverse și aduce cele mai mari beneficii pe care le are drenajul limfatic. În cazul unei proceduri care este efectuată greșit, drenajul limfatic acționează întocmai invers, înmulțind toxinele și facilitând apariția celulitei. Cu aparatul folosit pentru presoterapie nu este cazul de riscuri, intensitatea acestuia fiind aleasă de specialist perfect pentru nevoile tale.

Programare Online


    Follow Us

    Program

    Alte Servicii WOW in Constanta