OxygeneO Pollogen

OxyGeneo este un nou concept de îngrijire facială care valorifică mecanismele naturale ale corpului pentru o piele revitalizată și un ten echilibrat.

Valorificând moleculele naturale de oxigen din interior, prin declanșarea efectului Bohr, pielea este oxigenată și împrospătată. Creșterea oxigenului la suprafața pielii contribuie la o piele mai tânără și mai sănătoasă, crește fluxul sanguin și procesele metabolice naturale. Pe lângă nivelurile crescute de oxigen din piele, Oxygeneo exfoliază ușor suprafața pielii și sunt introduse ingrediente active pentru a trata diverse afecțiuni ale pielii. Tratamentele au ca rezultat o piele mai fină și revitalizată, cu efecte imediate și pe termen lung.

Pollogenul prezintă o modalitate de a-ți încuraja corpul să dezvăluie esența frumuseții tale personale. Se numește Biologie inteligentă; „Corpul tău este cel mai complicat organism creat de natura. O multitudine de procese, elemente și interacțiuni se completează reciproc într-o precizie fascinantă care te face pe tine. Corpul tău este înțelept. Corpul tău știe cel mai bine. Având o stimulare potrivită, știe să vindece și să reînnoiască, cum să trezească secretele celulelor sale, cum să dezvăluie esența frumuseții din interior.”

Programare Online


    Follow Us

    Program

    Alte Servicii WOW in Constanta