Epilare Laser Definitiva Alexandrite Diode QUATTRO

Epilare definitiva unisex cu laser ultra performant Prime Quattro pentru o piele de vis. Trateaza toate tipurile de par, de la parul negru la cel blond; Trateaza toate tipurile de piele, de la cea mai alba, pâna la cea mai neagra; Fara durere; Sesiuni de tratament mai scurte;

Prime Quattro  – cea mai performanta tehnologie de epilare definitiva laser combina beneficiile celor 4 lungimi de unda, Alexandrite 755nm, Diode 808nm, Mix 940 nm si Yag 1064nm, facând din acesta un echipament rapid, eficient si sigur pe toate tipurile de par si piele, vizând diferite adâncimi si structuri din foliculuii de par.

Dispune de o tehnologie de racire bine conceputa care garanteaza o procedura de tratament confortabila, sigura si eficienta pentru o epilare definitiva sigura.

Caracteristicile tehnologiei 4 lungimi de unda pentru epilare definitiva laser.

Alexandrite 755nm Lungimea de unda Alexandrite ofera o absorbtie de energie mai puternica de catre chormoforul de melanina, ceea ce îl face ideal pentru cea mai larga gama de tipuri de par, în special de culoare deschisa si subtire. Cu o penetrare mai superficiala, lungimea de unda de 755 nm vizeaza inflamarea foliculului de par, eficient pentru  parul din zone precum: sprâncenele si buzele superioare.

Diode 808nm Lungimea de unda de 808 nm are un nivel moderat de absorbtie a energiei de catre melanina, ceea ce îl face sigur pentru tipurile de piele mai închise. Capacitatile sale de penetrare profunda vizeaza bulbul foliculului de par, în timp ce penetrarea moderata a adâncimii tesutului o face ideala pentru tratarea bratelor, picioarelor, obrajilor si barbiei.

Mix 940 nm Balanta perfecta pentru a trata fototipuri mai mari, ofera posibilitatea de a combina capacitatea de absorbtie a lungimii de 810nm cu siguranta lungimii de 1060nm

Yag 1064nm Lungimea de unda yag 1064 se caracterizeaza printr-o absorbtie mai mica de energie de catre melanina, ceea ce o face o solutie concentrata pentru tipurile de piele mai închise la culoare. În acelasi timp, 1064 nm ofera cea mai profunda penetrare a foliculului de par, permitându-i sa tinteasca bulbul si papilele, precum si sa trateze parul din zone precum: scalpul, axilele si inghinal.

Avantaje:

 • Tratament eficient, de durata, si pentru tipuri diferite de par;
 • Ecran tactil permite alegerea genului (barbat sau femeie), fototipul si zonele de tratament;
 • Fara pigmentare, utilizat pentru orice tip de piele, chiar si bronzata;
 • Este utilizat pentru orice tip de piele si orice prag de sensibilitate. Sistemul de epilare foloseste parametrii reglabili în functie de pragul de sensibiliatate al pacientului;
 • Sistemul de racire va poate asigura ca tratamentul este sigur si nu afecteaza pielea;

Tratament eficient si sigur pentru epilarea permanenta.

Indicatii  √ 755nm: Lungime de unda specifica pentru par blond si par fin √ 808nm: Lungime de unda standard pentru toate tipurile de par √ 940nm: Lungime de unda standard √ 1064nm: Lungime de unda specifica pentru pielea închisa la culoare

Avantaje 4 lungimi de unda 755/808/940/1064

755/808/940/1064 nm actioneaza în 4 adâncimi diferite. Aceasta selecteaza în mod diferit radacinile superficiale, medii sau profunde si transmitând energii variate. Laserul cu 4 lungimi actioneaza puternic si în egala masura pe firele blonde, atene sau brune, superficiale sau adânci si încapatânate.

Programare Online


  Follow Us

  Program

  Alte Servicii WOW in Constanta