CrioLipoLiza Cooltech Define

Ce este si cum functioneaza Criolipoliza?

Criolipoliza este cel mai eficient tratament, non-invaziv, care elimina definitiv grasimea prin tehnologia criogenarii. Procedura se face prin intermediul aparatului CoolTech, care ingheata celulele adipoase in exces si este unul dintre cele mai eficiente proceduri pentru slabire localizata.

Zona tratata este trasa printr-un vacuum, pentru a reduce circulatia sangvin si facilitand astfel procesul de criogenare. Temperatura din aparat ajunge chiar si sub 0° C, inghetand tesutul adipos si eliminand astfel grasimea prin criogenare, ajutand la slabirea in zonele cu probleme.

Procedura nu necesita incizii sau anestezie, acesta fiind principalul avantaj fata de liposuctie. In timpul criopolizei, care dureaza cel mult o ora, pacientul simte un disconfort, dar nu este ceva de nesuportat. De asemenea, procedura nu necesita timp de recuperare.

Pe ce zone se poate face Criolipoliza?

Criolipoliza se face pentru slabire localizata in zonele mai extinse ca abdomenul, picioare, spate si brate. Circumferinta se reduce, in medie, cu 5.3 cm – 1.3 cm, rezultate vizibile la 3 saptamani de la prima sedinta.

Cat este de sigura Criolipoliza?

Aparatul CoolTech de criogenizare este un produs aprobat FDA (Food and Drug Administration) si nu exista riscul unor daune ale muschilor pentru ca procedura este localizata doar pe celulele adipoase.

Ce contraindicatii exista?

In mod obisnuit, nu exista contraindicatii pentru criolipoliza. Aceasta procedura nu este recomandata insa femeilor insarcinate sau persoanelor care sufera de afectiuni grave.

Programare Online


    Follow Us

    Program

    Alte Servicii WOW in Constanta