Bio SFERE 5D

Vezi Video Pe Youtube  ->  https://youtu.be/sgI7Pnz6U10

Echipamentul inteligent de remodelare corporală cu control încorporat oferă un tratament complet natural alături de toate beneficiile tehnologiei sale unice (masaj dermic funcțional).

Terapia cu micro-vibrații este o combinație inovatoare între frumusețe și sănătate.

Relaxează musculatura după exercițiile fizice.

Aparatul de modelare cu sfere interioare rotative utilizează o tehnologie inovatoare de compresie a micro-vibrațiilor.

Echipamentul produce compresie mecanică și micro-vibrații pe piele care nu pot fi reproduse de mâini sau alte tehnici.

Această tehnologie este realizată de un manipul cu sfere cilindrice rotative inteligente la 360°.

Un dispozitiv cu role compus din 55 de role în manipulul mai mare utilizat pentru îngrijirea corpului și un alt dispozitiv rotativ cu role compus din 50 de role într-un manipul mai mic este utilizata pentru îngrijirea feței/gâtului.

Sferele sunt plasate într-o formă de fagure de miere cu o densitatea și diametrul specific.

Direcția de rotație și presiunea asigură că microcompresia este transmisă controlat țesutului. „Terapia cu micro-vibrații prin compresie” înlocuiește metoda tradițională de „masaj al tractiunii prin aspirare”, folosind micro-compresie în loc de aspirație și micro-vibrații în loc de tracțiune.

Atunci când este aplicat pe corp, ajută la îmbunătățirea drenajului limfatic și a circulației, detoxifiere profundă, ameliorarea rigidității musculare si a durerii, descompune depozitele de grăsime subcutanată, elimină celulita, reduce celulita și ajuta la conturarea formelor.

După câteva proceduri, corpul tău își va reduce imediat dimensiunile cu 1-2 mărimi!

Atunci când este aplicat pe față, ajută la îmbunătățirea formării vaselor de sânge, susținând astfel producția de colagen și elastină, crescând livrarea de oxigen, ajutând la hrănirea și strălucirea țesuturilor pornind din interior catre suprafata, în plus, poate relaxa și regla mușchii și poate ajuta la reducerea ridurilor de expresie.

Reiese ca reduce umflarea, combate lăsarea țesuturilor și întinerește fața semnificativ.

Terapia cu micro-vibrații prin compresie este special concepută pentru întinerirea neinvazivă a pielii, modelarea corpului și terapia fizica. Este cea mai recenta generație de îngrijire corporală pentru față, gât, umeri, brațe, piept, spate, talie, abdomen, fese, picioare, etc.

Terapia cu micro-vibrații prin compresie este un tratament care poate reactiva circulația sângelui, o metodă care poate avea grijă de boli complexe, cum ar fi stagnarea limfatică, limfedemul și celulită, astfel încât să poată îmbunătăți nutriția pielii și oxigenarea celulelor.

Aparatul cu SFERE (role) interioare este un tratament mecanic neinvaziv de micro-vibrații de compresie.

Principiul este că sfera se rotește de-a lungul rolei la 360° pentru a genera micro-vibrații de compresie.

Pe măsură ce sfera se rotește și exercită presiune asupra pielii, produce un efect de „compresie a pulsației”, realizând mișcarea continuă de împingere-tragere, realizându-se o acțiune de “frământare ” , iar țesutul va experimenta o anumită presiune si acțiunea de ridicare, nu va stoarce sau deteriora pielea, țesutul este exercitat presiunea de întindere a celulelor pentru a stimula în mod natural și profund activitatea celulară, fluxul sanguin și oxigenarea, depozitele de grăsime sunt presurizate și astfel slăbite pentru a se descompune în cele din urmă, reducând si îndepărtând celulita; de asemenea, exercită presiune profundă asupra grupelor de mușchi, pentru a se înmuia și a se întinde complet, reducând astfel rigiditatea și durerea musculară, accelerând metabolismul, eliminând stagnarea și acumularea de lichide, condiționând țesuturile și re-întărind țesuturile pielii, remodelând corpul.

De asemenea, poate stimula fibroblastele, crește producția de colagen și elastină, crește fluxul sanguin și oxigenul.

Ca urmare, ridurile sunt netezite, cearcănele și pungile de sub ochi sunt reduse, iar pielea este întinerită.

Este dovedit clinic ca această tehnologie ajuta la tonifierea mușchilor, sculptarea, remodelarea corpului și pentru a întineri zona facială.

Programele de lucru ale dispozitivului oferă soluții neinvazive pentru diversele nevoi ale unui client (pacient).

Beneficii: Combate celulita, oferă fermitate pielii tonifică musculatura, activează circulatia, stimulează pierderea în greutate drenează și detoxifică corpul, relaxează musculatura după exercițiile fizice și are un efect analgezic.

Programare Online


    Follow Us

    Program

    Alte Servicii WOW in Constanta